Kalf Trailers

 

remkabelophouder 

 Remkabelophouder op alle geremde trailers uit de M, R, S en Z serie

 

 

Enkele pluspunten uitgelicht van onze trailers van de D, L, R, M, S en Z-series (van onze complete en luxe lijn):

L serie N1V 750 55 1713 096D serie Kantelborging met lierbandgeleidingL serie N1V 750 55 1713 095

S 3500 82 V Basis 34 1S 3500 82 V Basis 40S 3500 82 V Basis 36 lowres

Van links naar rechts bovenste rij:

Kobalt verzinkte U-beugels

Kantelborging met lierbandgeleiding

Uitschuifbare verlichtingsbalk

Van links naar rechts onderste rij:

Lange aspadconstructie

Standaard spoelnippelaansluiting op de remtrommel

Standaard schokdemper

Kalf Trailers heeft de trailer die u zoekt!

Kalf Trailers heeft twee lijnen ontwikkeld, de Luxe lijn en de Basic Lijn. Alle trailers worden standaard uitgevoerd met een motorbootpakket. Tegen een meerprijs kunt u voor een ander pakket kiezen, zoals: sloepen-, kielboot-, waterscooter- of rubberboot(zachte bodem)pakket, zie hiervoor onze prijslijst. Alle prijzen vindt u bij prijslijsten. Deze kunt u ook downloaden.

Alle extra's, die standaard op de complete en luxe trailers zitten, vindt u op pagina 1 van de betreffende prijslijst. Ook voor de Basic Lijn hebben we dit op de 1e pagina van de prijslijst gezet. Op deze manier kunt u de beide lijnen goed met elkaar vergelijken en uw keuze maken. Belangrijke voorbeelden van de extra's op de complete lijn zijn, dat deze een geknikte dwarsbalk hebben, RVS remkabels, de geremde trailers een schokdemper, een Goliath zelfremmende lier enz.

Kalf Trailers is gespecialiseerd in de ontwikkeling, constructie en assemblage van boottrailers. Van trolley’s voor optimisten tot trailers voor motorboten, rubberboten, sloepen  of zeilboten.  Met het zeer ruime aanbod is er voor elk type boot wel een trailer. Alle trailers worden in Lelystad gemaakt en van hieruit gedistribueerd en via dealers in heel Nederland verkocht. . Kalf Trailing werkt uitsluitend via dealers. Vraag bij de dealer in uw buurt naar de mogelijkheden van een Kalf trailer. Koop een Kalf trailer en u koopt, zekerheid, duurzaamheid en kwaliteit.