Kalf Trailers

M-serie-G2V-2000-62-2113--21 

Wij hebben 4 series trailers ontwikkeld, die als basis dienen en uit te breiden zijn met pakketten, oplopend van licht ongeremd tot zwaar geremd t.w.:

 

 

  • R-serie ongeremd 750kg en geremd 1100/1300kg
  • M-serie geremd enkelasser 1350/1500/1800kg en tandemasser 2000/2500kg
  • S-serie geremd tandemasser 1350/2000/2700/3000/3500kg
  • Z-serie geremd tandemasser 2,5m breed 1500/1800/2700/3000/3500

Deze trailers zijn zeer hoogwaardig afgewerkt door lasergesneden onderdelen en er is een grote variatie in de lengtematen en breedte maten.

Voor elk type boot hebben wij een passend pakket hierbij, zoals bv:

kielboot pakket, sloep/vlet pakket, ski-schroefas pakket, open zeilbootpakket, waterscooter pakket enz.

Verder zijn de trailers leverbaar met planken, polyurethaan rollen of Easy Rol pakket.

Voor alle extra's, die op onze complete en luxe trailers zitten, kijkt u op blad 1 van de prijslijst.  Alle extra's van onze Basic Lijn trailers vindt u ook op blad 1 van deze prijslijst. Op deze manier kunt u de trailers goed vergelijken.

Ook zijn er vele opties mogelijk, die vindt u op de laatste pagina van onze prijslijsten.

Kalf Trailers heeft de trailer die u zoekt!

Kalf Trailers heeft twee lijnen ontwikkeld, de Luxe lijn en de Basic Lijn. Alle trailers worden standaard uitgevoerd met een motorbootpakket. Tegen een meerprijs kunt u voor een ander pakket kiezen, zoals: sloepen-, kielboot-, waterscooter- of rubberboot(zachte bodem)pakket, zie hiervoor onze prijslijst. Alle prijzen vindt u bij prijslijsten. Deze kunt u ook downloaden.

Alle extra's, die standaard op de complete en luxe trailers zitten, vindt u op pagina 1 van de betreffende prijslijst. Ook voor de Basic Lijn hebben we dit op de 1e pagina van de prijslijst gezet. Op deze manier kunt u de beide lijnen goed met elkaar vergelijken en uw keuze maken. Belangrijke voorbeelden van de extra's op de complete lijn zijn, dat deze een geknikte dwarsbalk hebben, RVS remkabels, de geremde trailers een schokdemper, een Goliath zelfremmende lier enz.

Kalf Trailers is gespecialiseerd in de ontwikkeling, constructie en assemblage van boottrailers. Van trolley’s voor optimisten tot trailers voor motorboten, rubberboten, sloepen  of zeilboten.  Met het zeer ruime aanbod is er voor elk type boot wel een trailer. Alle trailers worden in Lelystad gemaakt en van hieruit gedistribueerd en via dealers in heel Nederland verkocht. . Kalf Trailing werkt uitsluitend via dealers. Vraag bij de dealer in uw buurt naar de mogelijkheden van een Kalf trailer. Koop een Kalf trailer en u koopt, zekerheid, duurzaamheid en kwaliteit.